triangle

Любисток

    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Крем-суп грибний швидкого приготування - це ситний і ароматний суп з грибами, який можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 11 Білки, г/100г: 5.5 Вуглеводи, г/100г: 52 з яких цукри, г/100г: 7.3 Калорійність, кДж/100г: 1385 ккал/100г: 329 Сіль, г/100г: 14.8 Насичені жири, г/100г: 10 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Крем-суп сирний з крутонами швидкого приготування - це багатий, гладкий і смачний суп з сирним смаком, який подається з хрусткими крутонами. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 9.6 Білки, г/100г: 6.7 Вуглеводи, з яких цукри, г/100г: 52/7.4 Калорійність, ккал/100г: 321 кДж/100г: 1353 Сіль, г/100г: 13.6 Насичені жири, г/100г: 8.7 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік

    Суп макаронний зі смаком курки швидкого приготування - це ситна і смачна страва, яку можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250 мл кип'ятку, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 4.7 Білки, г/100г: 8.2 Вуглеводи, г/100г: 55 з яких цукри, г/100г: 2.7 Калорійність, ккал/100г: 295 кДж/100г: 1248 Сіль, г/100г: 15.6 Насичені жири, г/100г: 3.8 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Пюре картопляне швидкого приготування з грибами - це смачна і поживна страва, яку можна приготувати швидко і легко. Поживні характеристики: Жири, г/100г: 10 Білки, г/100г: 6.9 Вуглеводи, г/100г: 61 з яких цукри, г/100г: 6.5 Калорійність, кДж/100г: 1524 ккал/100г: 362 Сіль, г/100г: 3.7 Насичені жири, г/100г: 9.9 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік

    Горохове пюре швидкого приготування з додаванням смаженої цибулі Любисток - це проста і смачна страва, яу можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 150мл кипятка. Перемішайте

    Пюре картопляне швидкого приготування зі смаком курки - це смачна і легка страва, яку можна приготувати швидко за допомогою деяких простих інгредієнтів. Поживні характеристики: Жири, г/100г: 10 Білки, г/100г: 6.5 Вуглеводи, г/100г: 61 з яких цукри, г/100г: 6.3 Калорійність, ккал/100г: 360 кДж/100г: 1518 Сіль, г/100г: 3.7 Насичені жири, г/100г: 9.9 Умови зберіганнч: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Смак і аромат шашлику залежить не лише від м'яса, але й від спецій, які додають під час його маринування та приготування. Гармонійна пряна суміш нашої приправи із ароматами паприки, гостротою чилі та духмяними травами зробить шашлик по-особливому пікантним. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 35 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 920 kJ (кДж) (220 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Пюре картопляне швидкого приготування зі смаком вершків - це простий і смачний гарнір, який можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету всипте в чашку. Додайте 120 мл кип'ятку, перемішайте Поживні характеристики: Жири, г/100г: 11 Білки, г/100г: 6.4 Вуглеводи, г/100г: 62 з яких цукри, г/100г: 6.2 Калорійність, кДж/100г: 1570 ккал/100г: 373 Сіль, г/100г: 3.7 Насичені жири, г/100г: 10 Умови зберішання: при температурі до +25 та при відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Крем-суп Гороховий з крутонами - це багатий, гладкий і смачний суп, зроблений зі свіжого або консервованого гороху, який подається з хрусткими крутонами. Цей суп є ситним і дуже смачним стравою, яку можна подавати як головну страву або як частину обіднього або вечерянього меню. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 200мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини

    Мелений чилі - одна із найгостріших пряностей. Надасть пекучих відтінків та яскравого кольору різноманітній їжі. Чудово відтіняє смак овочевих тушкованих страв, жирних видів м’яса, маринадів. Ним також приправляють соуси, салатні заправки, кисломолочні продукти. Також його додають у тісто для пряного печива. Мелений перець чилі можна комбінувати з часником, коріандром, базиліком, лавровим листям, куміном, корицею. Країна походження сировини: Індія. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 13 g (г), жири - 14 g (г), вуглеводи - 15 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1170 kJ (кДж) (280 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Суміш «5 ПЕРЦІВ» - яскраве поєднання перців різної гостроти та аромату, кожен з яких додає свою нотку в основний букет приправи. Використовуйте як пікантне доповнення для улюблених м’ясних, рибних, овочевих страв, соусів, супів, салатів. Склад: сіль кухонна, перець чорний подрібнений, перець духмяний мелений, перець червоний чилі мелений, перець паприка подрібнений, перець білий мелений. Може містити сліди селери та гірчиці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,0 g (г), жири - 3,5 g (г), вуглеводи - 20 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 500 kJ (кДж) (120 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 18 місяців. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Азербайджанській кухні властивий особливий колорит, а її страви вирізняються простотою, поживністю та насиченим пряним смаком. Куркума, різні види перцю, кумин, петрушка, кінза – це ті прянощі і трави, які формують неповторний аромат азербайджанської кухні. Приправа «Азербайджанська» створена для того, щоб Ваші страви зазвучали по-справжньому автентично. Додавайте її до плову, смаженої баранини, телятини, яловичини, маринадів до шашлику, печених овочів, наваристих супів. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 28 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вдале поєднання сушених овочів, спецій та трав надасть смаженому м’ясу свинини, яловичини, баранини ніжного смаку та апетитного запаху. Для більшого розкриття пряного аромату приправи рекомендуємо натерти нею шматочки м’яса за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 800 kJ (кДж) (190 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Оригінальне поєднання чорного меленого перцю та духмяних спецій по-особливому пікантно підкреслить аромати страв із риби, раків та інших морепродуктів. Також ця приправа додасть свіжого насиченого запаху та пряно-кислуватого смаку салатам, овочевим рагу, курятині. Склад: перець чорний мелений 37%, сіль кухонна екстра, цукор, цибуля ріпчаста сушена гранульована, куркума мелена, перець червоний паприка мелений, регулятор кислотності кислота лимонна моногідрат харчова, цедра лимона мелена 1,5%, імбир мелений. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 2,0 g (г), вуглеводи - 44 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 690 kJ (кДж) (165 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 18 місяців. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.
    кешбек 1 ₴

    ІСПАНСЬКА КОПЧЕНА ПАПРИКА – це справжня гурманська пряність, вирощена в унікальному іспанському мікрокліматі, висушена під сонцем та дбайливо копчена на дубових дровах. Її виразний димний аромат та м’який солодкуватий смак прикрасить страви з м’яса, овочів, бобових, морепродуктів. Надасть автентичної пікантності ковбаскам чорізо, паельї, печеним реберцям, стейкам, томатним супам, гарнірам з рису та картоплі, маринадам. Склад: перець червоний паприка копчена сушена мелена. Рекомендований термін зберігання: 24 місяці Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %
    кешбек 16 ₴

    Сушений гранульований часник має характерний аромат без різкого запаху та смаку. Його використовують замість свіжого під час смаження та запікання різних видів м'яса та птиці. Додають до супів, холодців, домашніх ковбасок, плову, різних соусів, підливок, маринадів. Аромат часнику чудово доповнюють куркума, коріандр, паприка, розмарин, кріп, чорний та червоний перці. Країна походження сировини: Китай. Пакувальний матеріал: комбінований поліетилен. Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%. Маса нетто: 1 кг

    Суп Харчо - це традиційна грузинська страва, яка відома своїм гострим смаком та ароматом спецій. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250 мл кип'ятку, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 1.8 Білки, г/100г: 8.3 Вуглеводи, з яких цукри, г/100г: 63/1.6 Калорійність, ккал/100г: 301 кДж/100г: 1279 Сіль, г/100г: 4.9 Насичені жири, г/100г: 0.4 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.
    кешбек 1 ₴

    Суміш відбірних трав, прянощів і сушених овочів ідеально доповнить своїми духмяними ароматами смак шашлику. Замаринуйте з нею свіже соковите м’ясо за Вашим улюбленим рецептом і насолоджуйтесь по-справжньому апетитним та смачним шашликом. Склад: перець червоний паприка шматочками та мелена, насіння гірчиці та базилік подрібнені, часник та цибуля ріпчаста сушені гранульовані, плоди коріандру подрібнені, імбир мелений, орегано та тим'ян подрібнені, кумин, перець червоний чилі, перець чорний та духмяний мелені. Може містити сліди селери. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 16,0 g (г), жири - 11,0 g (г), вуглеводи - 29 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1045 kJ (кДж) (250 kcal (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.

    Суміш перців крупного помелу - яскраве поєднання перців різної гостроти та аромату, кожен з яких додає свою нотку в основний букет приправи. Використовуйте як пікантне доповнення для улюблених м’ясних, рибних, овочевих страв, соусів, супів, салатів. Склад: перець чорний мелений, перець білий мелений, перець рожевий мелений, перець зелений мелений, перець червоний чилі мелений. Може містити сліди селери та гірчиці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 11,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 39 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 970 kJ (кДж) (230 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 18 місяців. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Чорний перець – універсальна та надзвичайно популярна пряність. Має гострий смак та тонкий аромат. Чорний перець використовують під час приготування м’ясних, рибних, овочевих страв. Його додають до фаршів та паштетів, домашніх ковбасок. Він пікантно доповнює аромати маринадів та розсолів для овочів. Поєднуйте чорний перець з духмяним, куркумою, лавровим листям, мускатним горіхом, петрушкою, розмарином, тим’яном. Країна походження сировини: В’єтнам. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 11 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 38 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1090 kJ (кДж) (260 kcal (ккал)) Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вірменська кухня – одна із найдавніших у Азії. Їй притаманні своєрідна пікантність і гострота. Пшенична каша харіса з м’ясом, ковбаса суджук, в’ялена бастурма, варені м’ясні кульки кюфта, фарширована долма, наваристий суп хаш, печена севанська форель і , звичайно, шашлик. Традиційні вірменські страви надзвичайно поживні та пряні. Наша приправа допоможе відтворити їхній неповторний смак на Ваших кухнях. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,5 g (г), жири - 2,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 655 kJ (кДж) (155 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально підібрана суміш із сушених овочів, прянощів та трав надасть неповторного смаку та аромату різним стравам зі свинини. Рекомендуємо використовувати приправу для маринування, смаження, тушкування. Перед запіканням м’ясо натирають приправою або сумішшю з приправи і панірувальних сухарів за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 34 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Приправа допоможе приготувати запашну та пікантну курку-гриль по-східному. Спеціально підібрана ароматична суміш спецій надасть м’ясу курки особливого колоритного смаку та насиченого пряного запаху. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 10 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 33 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Страви грузинської кухні – оригінальні, поживні та по-особливому пряні. Майже до кожної додається чимало зелені та спецій. Знаменитий шашлик зі свинини та ягнятини мцваді, хачапурі, хінкалі, сациві, густе пікантне лобіо з квасолі, ароматні чанахи, пікантні ковбаски купати. А ще різноманітні соуси, печена риба та крупи. Приготуйте ці страви з нашою приправою і відчуйте справжній смак Грузії на своїй кухні. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 27 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.