triangle

Професійне насіння

    кешбек 1 ₴
    -25%

    Період вегетації огірок Арктика F1 має короткий термін вегетації] — всього 35–38 днів. Урожай дає високий — з одного вузла по 2–3 високоякісних плоди. Оскільки міжвузля у нього короткі, плодоношення він дає максимальне. У теплицях врожайність становить 17–18 кг/кв.м, у відкритому грунті — близько 15 кг/кв.м. Огірок Арктика, характеристика якого полягає у здатності до регенерації, необхідно підгодовувати протягом вегетації і проводити листові обробки. У такому випадку настає повторне плодоношення. Огірок Арктика, врожайність якого може здивувати навіть досвідчених городників, дає не дуже великі плоди 10–11 см і масою 100–120 г зі щільною, смачною, ароматною м'якоттю без пустот. • Плоди не гірчать, мають невелику насіннєву камеру. • Шкірка огірка щільна, горбкувата, приємного зеленого кольору. • Листові пластини великі, зі середньозморшкуватою поверхнею. • Рослини показують хорошу стійкість до перепадів температур, що особливо важливо при вирощуванні в другому обороті. • Арктика f1 стійкий до несправжньої борошнистої роси, тютюнової мозаїки, а також до шкідників: павутинного кліща, попелиці. • У другій сівозміні менше уражається захворюваннями в теплицях у порівнянні з іншими гібридами. • Підходить для вирощування у відкритому ґрунті і парниках. • Що стосується другої сівозміни, у цей час огірок потребує підживлення і обробок. Удобрювати його можна калійно–азотною сумішшю (де калію міститься більше, ніж азоту). • Листову обробку проводять бором і кальцієм.
    -25%

    Призначається для всесезонного вирощування цибулі на перо. Вегетаційний період 58-62 дні. Перо темно-зеленого кольору, м'ясисте, середньої довжини. Має високу вибілену частину, не формує цибулину, довго зберігає товарний вигляд. Стійкість до захворювань висока. Всі необхідні органічні препарати для вирощування овочів можна купити в Наборі Дачника.
    -27%

    У технічній стиглості світло-зелені, а в біологічній - яскраво-оранжеві, вагою 4,5-5 м. Смак достатньо гострий і пікантний. Сорт цінується за рясне і тривале плодоношення, ефектний зовнішній вигляд, ідеально підходить для складання дизайнерських композицій.
    кешбек 1 ₴
    -26%

    Коренеплід округлої форми, діаметр 8-10 см. Плід трохи солодкуватий, має гладку шкірку інтенсивно червоний колір. Добре підходить для зберігання, ідеальний для переробки та вживання.
    -25%

    Пряно-смакова, багаторічна, холодостійка рослина, висотою до 1 м. Володіє сильним ароматом і злегка гіркуватим смаком. Використовують як пряну приправу до різних страв і при консервуванні. Посів на розсаду проводять ранньою весною. Зрізають молоду зелень на висоті 8-10 см і висушують в тіні. Протягом сезону проводять не менше 2-3 зрізів зелених гілочок, які використовують як пряну культуру для салатів, засолювання огірків і консервування овочів.
    -27%

    Делікатесний, вітамінний сорт з відмінними смаковими якостями. Середньоранній сорт салату римського типу (Ромен) для вирощування у відкритому грунті. Вегетаційний період – 65-75 днів. Листова розетка спрямована вертикально вгору і утворює велику головку, вагою 400-500 г. Листя світло-салатового кольору. Сорт має делікатесний смак, використовується в домашній кулінарії для приготування салатів, а також для прикраси різноманітних страв. Характеризується високим вмістом мікроелементів та вітамінів.
    -27%

    Високоврожайний середньоранній сорт базиліка, період вегетації якого складає 65–70 днів. Сорт формує швидкозростаючу рослину, що досягає у висоту 40–60 см. Кожна рослина здатна нарощувати за сезон до 300 г високоякісної вегетативної маси. Листя однорідне, привабливого темно-фіолетового забарвлення. Зелень дуже запашна і ароматна, містить ефірні масла, каротин та вітамін C. Використовується у свіжому вигляді в якості салатної зелені і пряної приправи, а також як натуральний ароматизатор в кулінарії та для консервації. Підходить для заморозки.
    -25%

    Новий швидкозростаючий сорт руколи, що утворює підняту розетку листя. Великий розмір листа та висока вирівняність рослин виділяють цей сорт серед інших. Має польову стійкість до переносопорозу. Рекомендується для вирощування протягом усього року у відкритому ґрунті. Використовується для ринку свіжої продукції та переробки.
    -25%

    Середньоранній сорт столового буряка для зберігання, переробки та використання у свіжому вигляді. Вегетаційний період 90-95 днів. Плоди насиченого темно-червоного забарвлення, світлих кілець немає, однорідні, циліндричної форми, довжиною 15-20 см, м'якоть однорідна та соковита. Мають малу площу кріплення гички, у розрізі відсутні білі кільця. Лежкість висока, підходить для тривалого транспортування.
    -25%

    Високовітамінна черемша з пікантним часниковим смаком зелені Черемша, або лук переможна, - багаторічна культура, яка однією з перших дає соковиті стебла ранньою весною, як тільки зійде сніг. Ця цибулинна рослина досягає у висоту 30-75 см. Стебло тригранної форми. Листя витягнуте, широке, росте від самої основи. Зелень має насичений часниковий аромат. За вмістом вітаміну С черемша в 10-15 разів перевершує плоди таких цитрусових, як лимон та апельсин. Також черемша є однією з найдавніших цілющих рослин – у народній медицині її здавна застосовують для лікування широкого спектру захворювань. Лук переможна має універсальне призначення: цибулини та молоде листя з квітконосами вживають у їжу у свіжому, квашеному та солоному вигляді. Зазвичай свіжу зелень використовують для приготування весняних вітамінних салатів, сушену - як приправу до м'ясних страв. Особливості агротехніки Черемша характеризується невибагливістю до вирощування. Рослини здатні добре рости у тіні, без регулярного поливу. Під цю культуру рекомендується відводити ділянки з багатим на поживні речовини грунтом. До посіву черемші найкраще приступати восени, висіваючи насіння на глибину 0,5-1,0 см і присипавши їх листям. При весняному посіві насіння вимагає стратифікації (близько 90 діб).
    -27%

    Висота рослини: 20-25 см. Ширина рослини: 30-35 см. Діаметр квітки: 8-10 см. Опис сорту. Покращена серія низькорослої петунії. Серія Тритунія поєднала в собі найкращі характеристики популярних серій петунії: великі квіти, компактність куща, рівномірний час цвітіння, стійкість до несприятливих погодних умов. Використовується для оформлення клумб, рабаток, балконних ящиків, горщиків. Особливості посадки. Петунію вирощують розсадним способом. Посів проводять наприкінці лютого-березні. Насіння петунії рівномірно розсипають по поверхні добре зволоженої землі, збризкують водою з розпилювача і накривають склом або прозорою плівкою. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікірування проводять у фазі двох справжніх листків. Розсаду висаджують на постійне місце, коли мине загроза заморозків.
    -27%

    Ранній універсальний гібрид редиски для вирощування в усі сезони. Термін вегетації 20-25 днів. Плоди великі 20-25 г, яскраво-червоного кольору, з тонким кінчиком, прекрасно транспортуються та довго зберігають товарний вигляд. Рослина має гарну витривалість, що дає змогу вирощувати її як у зимовий період, так і з весни до осені під плівкою та у відкритому грунті. Дуже якісна внутрішня структура плодів за будь-якого їх розміру (не порожніють).
    -28%

    Багаторічна коренева рослина. Стебла прямостоячі. Листя велике овальне. Квіти яскраві, діаметром 12-13 см. Насіння вимагає скарифікації – механічного пошкодження оболонки. Висівати в горщики у вологий торф'яний субстрат. Сходи з'являться за 25-30 днів. Через три тижні після появи сходів проведіть пікіровку в горщики діаметром 11-13 см і помістіть їх у парник або оранжерею. Перед початком заморозків рослину викопайте і перенесіть у холодне місце разом із земляною грудкою.
    -25%

    Пластичний гібрид шпинату для ринку свіжої продукції та використання в салатних сумішах. Перевагою є швидке зріст і висока врожайність. Зростає вертикально, щільний, овальний, опуклий листок, темно-зеленого кольору. Характеризується високою польовою стійкістю до стрілкування і опіку листя. Призначений для вирощування весною, влітку і восени
    -26%

    Вегітаційний період 55 днів із моменту посадки розсади. Суцвіття тверде компактне, сніжно-біле, масою від 0,6 до 1,5 кг.
    -25%

    Салат типу лолло росо. Листя коротке і широке, однорідне з хвилястими краями. Колір насичений винно-червоний. Смакові якості високі. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті з ранньої весни до кінця літа.
    кешбек 1 ₴
    -26%

    Багаторічний вічнозелений компактний трав'янистий напівчагарник з численними пагонами, і густою кроною. Пагони у нижній частині куща - дерев’янисті. Висота рослини 30-40 см, діаметр 30-35 см. Цвіте лаванда в другій половині літа. Квітки великі, численні, зібрані в колосовидні густі суцвіття. Забарвлення квіток синьо-фіолетове. Квітки володіють сильним, приємним ароматом. Листки вузькі, подовгасті, сріблясто-зелені, знизу - опушені. • Лаванда сонцелюбна рослина. Тому висадка рекомендується на добре освітлених та теплих ділянках. • Якщо на вашій ділянці грунт важкий та вологий, то в грунт додайте пісок, на дно ямки укладіть товстий шар дренажу, підійде гравій або керамзит. • Лаванда не потребує багатих на поживні речовини грунтів, і досить посухостійка. • Поливати потрібно при сильній жарі. • Для підтримки гарної форми, кущі лаванди потребують обережної обрізки. • Зрізувати до здеревянілих пагонів, над поверхнею грунту залишити пагони заввишки 5 см. • Лаванда відноситься до морозостійких рослин, але вимагає легкого укриття, особливо в перші роки після посадки.
    -25%

    Новинка від голландських селекціонерів - універсальний гібрид шпинату Рембрандт F1Рембрандт F1 - середньоранній гібрид-новинка шпинату універсального призначення від компанії Bejo Zaden (Нідерланди). Вегетаційний період рослин - 56 діб. Гібрид призначений для культивування у відкритому грунті в весняний і осінній період. Шпинат формує гладкі листя овальної форми і темно-зеленого забарвлення. Рекомендований для використання в домашній кулінарії. Гібрид цінується за якісну зелень і стійкість рослин до цветушності.Особливості агротехнікіШпінат відноситься до скоростиглим холодостійких культур, його насіння починає проростати вже при температурі 4-5 ° С. Тому до посіву насіння шпинату в відкритий грунт можна приступати ранньою весною, як тільки прогріється грунт. Також можна проводити і подзимние посіви. Вирощувати шпинат рекомендується на багатих поживними речовинами ділянках, де до цього росли овочеві культури, під які вносилися органічні добрива. Кращі врожаї шпинат дає при вирощуванні на суглинистой або піщаному грунті, за умови регулярного поливу. Оптимальні терміни для посіву шпинату - початок травня-кінець червня. Найбільш підходяща схема посіву - рядовим способом, з відстанню між рядами 20-25 см. Глибина загортання насіння - 1,0-1,5 см, норма висіву - 4-5 г / м². Через кілька днів після того, як з'являться сходи шпинату, слід пропушіть грунт і провести проріджування рослин, яке необхідно повторювати в міру росту рослин. Отриману в результаті проріджування зелень можна застосовувати в кулінарних цілях. Крім систематичного проріджування, догляд за шпинатом повинен включати видалення бур'янів, розпушування грунту, внесення добрив і стабільне зрошення.
    -27%

    Посів. Висійте насіння в контейнер з вологим ґрунтом і накрийте його плівкою. Для сходів оптимальний температурний режим + 20-25С. Систематично поливайте, і сходи з'являться на 2-3 тижні. Потім зніміть плівку і в фазі 2-3 листочків розсаду висаджуйте на постійне место.Особливості. Вирощуючи кактуси, необхідно дотримуватися багато умов - захищати їх від надто сухого повітря і додатково підсвічувати. Головна біологічна особливості кактусів - повільне зріст і виражена періодичність. Найкраще місце для кактуса - на підвіконні сонячного вікна. У період сплячки кактуси можна розмістити і в тіні, так як в цей момент світло їм не потрібен.
    кешбек 1 ₴
    -25%

    Пізньостиглий сорт для свіжого вживання та зберігання до 5 місяців. Рослина потужна, сила росту хороша, потребує додаткових доз мінеральних добрив. Цибулини до 900 грам, щільні, округло-плескатої форми, дуже солодкі. Забарвлення золотисте. Характеризується високим вмістом соку та вуглеводу. Цибулини однорідні за розміром, що залежить від густоти посадки. Вирощується як розсадою (вік розсади 45-60 днів), і прямим висівом. Вегетаційний період – 165 днів.
    -27%

    Досить легко виростити з насіння, яке характеризується відмінною схожістю. Висівати не раніше лютого місяця по поверхні попередньо зволоженого грунту. Більш ранні посіви потребуватимуть підсвітки. Тепличку накрити склом або плівкою і залишити в світлому місці при температурі +26-30°С до проростання. Сходи появляються через 1-2 тижні. Тримати їх під накриттям не менше місяця, поступово загартовуючи.
    -25%

    Рослина однорічна. Стебла прямостоячі висотою 60-70 см. Квітки до 1 см у діаметрі темно-синього кольору, зібрані у суцвіття. Вирощується як розсадою, так і прямим посівом насіння у відкритий ґрунт. Розсаду висаджуйте з відривом 20-25 см.
    -29%

    Петрушка листова Новас - один з найпопулярніших сортів крупнолістной петрушки в УкраінеНовас - ранній сорт листової петрушки виробництва компанії Clause (Франція). Вегетаційний період рослин становить всього 30-45 діб, завдяки чому можна отримувати врожай свіжої зелені в максимально короткі терміни. Гібрид призначений для обробітку у відкритому грунті. Характеризується швидкою регенерацією після збирання і здатністю давати мінімум три врожаї за один сезон, без зменшення розмірів листової пластини. При вирощуванні цієї петрушки з кінця весни до середини осені можна отримати п'ять врожаїв якісної зелені.Сорт Новас формує потужне рослина з сильною енергією росту. Черешки мають середню висоту. Листя відрізняються великим розміром, насиченою зеленим забарвленням і класичним справжнім ароматом петрушки. Зелень не схильна до пожовтіння і зберігає яскраве забарвлення протягом усього сезону вирощування. Петрушка призначена для вживання в свіжому вигляді і різних видів переробки: консервування, засолювання, сушіння, заморожування. Даний сорт цінується за дружний зріст зелені і здатність давати високі результати в різних кліматичних умовах.
    -25%

    Вегетаційний період 110 днів. Цибулини середнього розміру, масою 50-120 г, щільні, червоного забарвлення. Має чудові смакові якості.