triangle

GL Seeds

    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Багаторічна лікарська трав'яниста рослина заввишки до 1 м, листя темно-зелене, квітки дрібні, світло-рожеві, у багатоквіткових кільцях на верхівці пагонів. Для лікувальних цілей використовують квітучі верхівки довжиною до 30 см. Настойку і відвар використовують як заспокійливий, серцевий, потогінний, проносний, ранозагоювальний засіб.

    Пряна невибаглива рослина. Надає неповторний смак та грибний аромат стравам. Висівають відразу у відкритий ґрунт. До кінця червня виростають кущі 40-60 см, на них утворюються вузькі стручки з насінням. Чудовий медонос.

    Багаторічна холодостійка рослина, що формує сильно-гіллясті ажурні кущики заввишки 80-90 см. Численні дрібні підлоги махрові білі квітки надають рослині форму пишної прозорої хмаринки. Традиційно використовується для створення контрасту на клумбах з яскравими рослинами. Кулясті суцвіття є чудовим матеріалом для аранжування літніх та зимових букетів, надають їм більш вишуканий та святковий вигляд.

    Класична композиція пряносмачних та зелених культурбазилік, петрушка листова та кучерява, селера, коріандр, кмин, чабер, кріп та ін. для Вашої кухні, дозволить домогтися неповторного смаку та тонкого аромату супам, м'ясним та рибним стравам, шашликам, салатам, бутербродам, соусам, піце, пирогам. Зелень у свіжому та сушеному вигляді застосовується для маринадів та солінь, добре зберігає аромат при заморожуванні. Можна вирощувати в горщиках та контейнерах.

    Рослина з приємним пряним запахом та освіжаючим гострим смаком. Прямостоячий кущ висотою до 1,5 м складається з численних стебел з вузьким листям. Свіжу зелень використовують як салатну та пряну приправу в кулінарії, при консервуванні та засолюванні, готують тонізуючі напої. Ароматичність зберігається і в сушеному листі. Тархун здавна застосовують як сильний протицинготний та сечогінний засіб, при авітамінозах, для збудження апетиту та поліпшення травлення.

    Однорічник. Пряна рослина з огірковим присмаком, ніжна, ароматна. Зелене листя додають у салат, страви з яєць, сиру, м'яса. Прекрасний медонос.

    Ранній (45-49 днів) високоврожайний сорт цукрового спаржевого горошку. Кущ висотою 50-70 см, боби з товстими соковитими стінками без пергаментного шару та волокон, з великими солодкими горошинами. Дуже подобається дітям.

    Надзвичайно врожайний високодекоративний різновид спарживої квасолі. Рослина виться, довжиною до 2 м, потребує опори. Стучки темно-зеленого кольору, тонкі, 60-70 см у довжину, соковиті та солодкі, звисають суцільною стіною. З одного куща можна зібрати до 2 кг плодів. Зерна дрібні, овальні, видовжені, світло-коричневі. Збирають у фазі молочно-воскової стиглості зерна. Для приготування салатів, супів, гарнірів до м'ясних страв, ідеальна для заморожування та консервування.

    Однорічна скоростигла (15-20 днів) пряно-смакова рослина. Листя ажурне, світло-зелене, зібране в розлогу розетку. Відрізняється високим вмістом солей калію, йоду, вітамінів групи В, С, каротину, рутину, ін. Використовують листя та молоді пагони для салатів, бутербродів, приправ, гарнірів до різних страв. Є чудовим профілактичним засобом проти онкозахворювань та авітамінозів. Вирощується цілий рік, в осінньо-зимовий період на підвіконні.

    Щільні суцвіття цього сорту у вигляді циліндричних кистей, довжиною 40-45 см, відрізняються яскравим і чистим забарвленнями. Невибагливий, простий у вирощуванні, характеризується швидким зростанням.

    Наймодніша останнім часом серед кулінарів складова салатів з гірчично-горіховим, слабогострим пікантним смаком, який найкраще підкреслюють оцет і пармезан. Ця салатна рослина чудово підходить як гарнір до м'яса або риби, додасть оригінального смаку вашому сендвічу. Ніжна молода зелень багата на мінеральні речовини, в ній багато йоду, вітамінів С, Р і каротину.

    Багаторічний зимостійкий сорт із соковитим пером, починає відростати вже у квітні. Ніжна зелень дозріває на 2-3 тижні раніше за інші овочі, що дуже важливо в період нестачі вітамінів. При регулярному зрізанні листя відростає протягом усього літа. Цінується за високий ранній урожай, невибагливість та приємний смак. На одному місці росте 4-5 років.

    Улюблені ласощі дорослих і дітей! Характеризується дружним дозріванням - 42-45 днів. Боби численні, горошини темно-зелені, вирівняні за розміром, дуже солодкі, соковиті, ніжні, чудового смаку. Перший збір можна проводити на початку липня. Використовується в свіжому вигляді, для консервування, сушіння та заморожування. Особливо потребує вологи під час цвітіння і формування бобів. Стійкий до вилягання.

    Скороспілий сорт з потужною розеткою листя масою 180-250 г. Листя червоно-малинові, кучеряві, ніжні, смакові якості відмінні. Прекрасно зберігають товарні властивості протягом тривалого часу. Містить цілий комплекс вітамінів, мінеральних речовин і мікроелементів. Рослини вирізняються високою декаротивністю. Використовують у свіжому вигляді.

    Чудовий ранньостиглий сорт, технічна стиглість настає через 75-100 днів після сходу. Формує округлі качани середнього розміру, вагою 1,0-1,5 кг. Смакові якості відмінні. Для вживання у свіжому вигляді добре транспортується. У травні-червні качани готові до збирання врожаю.

    Багаторічна рослина на одному місці може використовуватися 3-5 років. Зимостійкий та морозостійкий. Легко переносить зими із температурою -35 - -40°С. Проростає провесною при температурі 2-4°С. Норма висіву 0,6-0,7 г/м2.

    Класика кольору! Виразні махрові квітки рідкісного чорного забарвлення з яскраво-білою облямівкою ефектно виглядають як в одиночних посадках, так і групами. Оригінальні махрові квітки, зібрані в пишні шапки суцвіть, мають приємний аромат, довго зберігаються в зрізанні.

    Високоврожайний ранньостиглий посухостійкий кущовий сорт. Рослина потужна, висотою 0,9-1,2 м, має велику енергію росту, сильно кущиться. Листя велике, боби світло-зелені, вузькі та довгі до 25 см. Використовується зріле насіння з ніжним смаком, багате на вітаміни А, В1, В2, В6, С, РР, каротином, солями кальцію і залізом. За вмістом повноцінних білків наближається до м'яса. Використовується у відвареному вигляді, в овочевих рагу, супах, омлетах, для консервування та заморожування.

    Однорічна рослина, багата на ефірні масла. Теплолюбний, невибагливий у догляді. Пряна приправа з дуже ніжним смаком для салатів та м'ясних страв. Аромат нагадує аромат запашного перцю.

    Швидкостиглий цукровий сорт, висота рослин 50-60 см, боби завдовжки 7-8 см, без волокон, з 6-8 солодкими горошинами. Відрізняється високим вмістом білка, мікроелементів та вітамінів. Рекомендується для використання у свіжому вигляді, консервування та сушіння у фазі молочно-воскової стиглості. Стійкий до фузаріозу. Чудові ласощі для дітей.

    Теплолюбні, тіневитривалі, посухостійкі, невибагливі до умов вирощування. Рослина кулястої форми, висотою 25-30 см, суцвіття махрові та немахрові, корончасті, хризантемоподібні. Забарвлення від яскраво-жовтого з плямою в центрі до темно-коричнево-червоного. Цвітіння раннє, рясна. Одночасно на рослині цвіте до 40 суцвіть. Використовуються для бордюрів, груп на газонах, для прикраси балконів.

    Однорічна рослина заввишки 60-70 см, з прямостоячими стеблами. Квіти до 1 см в діаметрі зібрані в пишні кулясті суцвіття різного забарвлення : білі, рожеві, жовті, кармінові, лавандові, сині, пурпурні.

    Ранньостиглий (87-93 дні) , детермінантний сорт з дружнім дозріваннямплодів. Рослина дуже ошатна, добре вкрита листям, висотою 40-50 см. Плоди вирівняні, щільні, яскраво-рожеві, масою 110-150г, смакові якості відмінні.

    Чудовий високоврожайний гарбуз. Плоди округло-плескаті, сегментовані, при дозріванні набувають яскраво-оранжевого кольору, в технічній стиглості – сіро-зелені. М'якуш яскраво-оранжевий, щільний, солодкий. Середня маса плоду 8-10 кг